Home

Hoi, mooi dat je er bent. Het kan vanaf hier namelijk zomaar leiden tot een meer ontspannen leven!

Beheersen van levenskunst is het mooiste wat er is

Dromen waarmaken en de levenskunst optimaal beheersen. Wie wil dat nou niet?! Maar wat ben je dan aan het doen? Welke waarden volg je en wiens dromen ben je aan het waarmaken? En wat als omstandigheden dwingen tot het bijstellen van ambities. Faal je dan?

Nee – natuurlijk niet! Je bent mens; een denkend èn voelend wezen in een complexe leefomgeving. Hierbij is inzicht in jezelf het allerbelangrijkst. Alles in jouw leven hangt daar van af. Dan kun je maar beter echt helemaal jezelf zijn. Maar wat is dan je ware zelf? Uit ervaring weet ik dat er heel veel manieren zijn waarop je 'door de bodem kunt gaan' en je verder verwijderd raakt van jezelf dan je ooit had kunnen bedenken. Toch kun je ook weer terug! Vanuit een pad dat ik zelf heb afgelegd ben ik dichter bij mezelf gekomen en sta ik krachtiger en meer ontspannen in het leven. Dat gun ik jou ook!  

 

JEZELF ZIJN OP EEN FEESTJE, DAT IS LEUK!

Leuk zo’n feest maar ik ben altijd bekaf naderhand van het me anders voordoen dan dat ik benkan dat niet anders?

ja, dat kan anders

EEN SUPERJOB ÈN LEKKER IN JE VEL, DAT IS LEUK!

Ik wil zo graag m’n werk leuk vinden echter het lukt me maar niet, terwijl ik niks te klagen heb en nog leuke collega’s ookkan dat niet anders?

ja, dat kan anders

ZEGGEN WAT JE ECHT WILT, DAT IS LEUK!

Oh wat betrap ik me vaak op iets doen of zeggen wat ik helemaal niet wil maar toch doekan dat niet anders?

ja, dat kan anders

De Geestverruimer coach Almere

EYE OPENER #1

Willen wat je doet - dáár gaat levenskunst over


dank aan Joep Dohmen

De sleutel tot willen wat je doet ligt in jezelf. Het Energieportret, een opstelling of reading helpt je die sleutel te vinden.

Maak kennis met jezelf

Sta jij op een punt in het leven dat je vindt dat er wat moet gebeuren, dan ondersteun ik je graag daarbij. Je krijgt inzicht in jezelf en uitzicht op veranderingen. Zodat je vanuit een krachtig zelf beslissingen kunt nemen die bij jou passen.