coaching

Het leven is maakbaar! Dat lijkt een algemene overtuiging. Maar als het anders gaat dan bedacht? Als je leven 'tegenvalt' door ziekte of een ongeluk? Als je je droombaan hebt, maar vooral stress ervaart? Of je hebt ècht alles wat je hart begeert, maar ook het gevoel dat je wat mist?

Coaching helpt je weer op weg

De waarheid van die maakbaarheid ligt, uiteraard, ergens in het midden. Wij kunnen veel van onze dromen waarmaken. Maar soms dwingen omstandigheden tot het bijstellen van ambities! Heeft dit te maken met falen of mislukken? Nee – want je bent mens, een denkend èn voelend wezen in een complexe leefomgeving.

Sta jij op een punt in het leven dat je het gevoel hebt dat er wat moet gebeuren, dan kun je dat het beste delen met iemand. Iemand die goed naar je luistert en zó met je in gesprek gaat, dat jij vervolgens aan nieuw perspectief kunt werken.

Die ‘iemand’ ben ik graag voor je. Met een eerlijke, aardse èn empathische coaching-aanpak. En met, dankzij mijn hoogsensitiviteit, de mogelijkheid om zeer snel inzicht te krijgen in de diepere lagen van waaruit jij handelt.

De Geestverruimer coach Almere

EYE OPENER #3

Je ego is een vriend van je

Zorg ervoor dat je het goed met elkaar kunt vinden.

Jezelf beter leren kennen brengt je verder!