coaching

Steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat het leven maakbaar is. Maar wat als het anders gaat dan bedacht? Als je leven 'tegenvalt' door ziekte of een ongeluk? Als je je droombaan hebt, maar vooral stress ervaart? Of als je ècht alles hebt wat je hart begeert, maar ook het gevoel dat je iets essentieels mist?

Met een frisse en krachtige blik vooruit

De waarheid van die maakbaarheid ligt, uiteraard, ergens in het midden. Wij kunnen veel van onze dromen waarmaken. Maar soms dwingen omstandigheden tot het bijstellen van ambities! Of blijkt een waargemaakte droom helemaal niet die geweldige voldoening te geven. Heeft dit te maken met falen of mislukken? Nee, natuurlijk niet. Je bent nu eenmaal mens, een denkend èn voelend wezen in een complexe leefomgeving.

Sta jij op een punt in het leven dat je het gevoel hebt dat er echt iets moet gebeuren, dan is het tijd voor actie. Samen met iemand die goed naar je luistert en je datgene aanreikt waarmee jij vervolgens nieuw perspectief krijgt. 

Die ‘iemand’ ben ik graag voor je. Met een eerlijke, aardse èn empathische aanpak. Deze is opgebouwd vanuit mijn hoogsensitiviteit, een enorme koffer vol levenservaring en een evenzo grote diversiteit aan opleidingen die mens, geest en ziel ten goede komen. Dit alles biedt jou de mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in de diepere lagen van waaruit jij handelt. En helpt je anders en vooral krachtiger in het leven te staan. 

De Geestverruimer coach Almere

EYE OPENER #3

Je ego is een vriend van je

Zorg ervoor dat je het goed met elkaar kunt vinden.

Jezelf beter leren kennen brengt je verder!