diensten en tarieven

Diensten en tarieven

Hier vind je een overzicht van wat ik voor je kan doen, variërend van een goed gesprek of energieportret naar een coachingtraject

Energieportret

Een energieportret vertelt je wie je bent en waarom. Ik maak dit 'op afstand' en zodra alles klaar ligt gaan we samen aan de slag met wat er ligt. Het liefst heb ik zo min mogelijk informatie over je. Dan weet ik zeker dat alles dat naar voren komt zuiver is. Het bespreken van het energieportret duurt ruim een uur. Vervolgens plannen we een afspraak voor een telefonisch nagesprek. Want het is bijna onmogelijk om alle informatie in één keer te bespreken. Dit is in de prijs inbegrepen.

€ 495

Een goed gesprek

Op zoek naar een gesprekspartner? Kan ook! Geen intakegesprek of coaching doelstellingen, maar gewoon je verhaal vertellen en ervaringen delen. Je hoofd leegmaken om weer verder te kunnen! En vooruit, je kunt een paar ongemakkelijke vragen van mijn kant verwachten. Om je andere kanten van je eigen verhaal te laten ervaren. Dat schept ruimte!

 

€ 95


Klik hier om een energieportret te bestellen

  Bestelling energieportret

  Naam (verplicht)

  Straat en huisnummer

  Postcode en plaats

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bericht

  Betaling (verplicht)

  Hoe wil je betalen? Het startbedrag van 75 euro voldoe je altijd voorafgaand aan mijn werk. Daarna voldoe je het restbedrag, via een iDeal-betaallink welke je van mij per e-mail krijgt.
  Ik betaal in één keer (€ 350)Ik betaal in twee keer (€ 75 startbedrag + € 275 binnen twee weken)Ik betaal in drie keer (€ 75 startbedrag + € 137,50 binnen twee weken + € 137,50 binnen zes weken)


  Coaching

  Vanuit een kennismakingsgesprek (gratis), meestal telefonisch maar het mag ook per e-mail, vertel je waar je mee zit en wat je wilt bereiken. Ik weet vrij snel of je bij mij aan het juiste adres bent. Zo ja, dan maken we een afspraak! een Coaching traject bestaat uit drie tot zes gesprekken.

  € 95 per gesprek van een uur